Sex Change Regret

Het is geen genderdysforie

Wij danken Walt Heyer voor de toestemming die hij ons verleend deze oprechte en emotionele getuigenis te vertalen en te publiceren. Het origineel vind je terug op zijn website Sex Change Regret.

 

Walt Heyer heeft in april 1983 een geslachtsaanpassende operatie ondergaan. In het begin leek het een nieuwe start. Maar hormonen en geslachtsveranderingen met  genitale chirurgie konden de onderliggende problemen die zijn genderdysforie veroorzaakten niet oplossen.

Meer dan 25 jaar geleden ging hij in detransitie: ‘Ik heb de waarheid geleerd: hormonen en operaties kunnen het uiterlijk veranderen, maar niets verandert het onveranderlijke feit van je geslacht.’

Hallo, ik ben Wald Heyer. Ik weet niet hoe het met jou gaat, maar ik ben ziek van al dat transgender gedoe. Ik ben de term ‘ze gaan in transitie’ beu. Ik ben ziek en moe van al deze onzin. Ze maken levens kapot en tijdens dit proces, de trans maken jonge kinderen kapot, mannen en vrouwen, en hun namen en al dat spul gaat het raam uit.

Waarom? Wat is er in godsnaam aan de hand? En we doen niet genoeg om ze te stoppen? De LGBT probeert een hele generatie kinderen te vernietigen en we moeten ze in hun sporen stoppen. Ik ben een man van 81 jaar. Ik heb dit proces doorlopen. Ik weet dat het een leugen is, ook jij moet weten dat het een leugen is. Wat zijn de feiten? De feiten zijn, niemand in de geschiedenis van de mensheid is ooit van geslacht veranderd. Het gebeurt niet. Het kan medisch niet, het kan hormonaal niet, het kan op geen enkele manier, in welke vorm dan ook. Niemand kan zijn geslacht veranderen van man naar vrouw of van vrouw naar man. Dat zijn de feiten, en van daaruit moet je weten dat je het geslacht niet kunt veranderen, dan je niet in transitie kunt gaan en dat zijn ze ook niet. En ze zijn geen transgender.

Wat ik ook heb ontdekt door dit de afgelopen 25 jaar te bestuderen is dat alle mensen met wie ik op mijn website sexchangeregret.com heb gewerkt, is dat ik geen van hen heb gevonden met genderdysforie. Ik ontdekte dat ze dysforie hebben, maar het gaat niet om geslacht. Elke persoon met wie ik heb gewerkt, heeft dysforie die rechtstreeks verband houdt met negatieve ervaringen uit de kindertijd. Ze werden fysiek mishandeld, ze werden emotioneel mishandeld, ze werden psychisch mishandeld, ze werden geïndoctrineerd. Ze gingen op internet en keken naar een of andere chatroom, ze keken naar pornografie. Hun ouders vertelden hen, oh, je kunt van geslacht veranderen, hun ouders liegen. We moeten stoppen met deze onzin. Het is krankzinnig.

Ik heb meer dan 10.000 e-mails in mijn inbox van mensen die vragen stellen. En hier ben ik op 81-jarige leeftijd en probeer mensen te laten begrijpen dat niet één persoon ooit van geslacht is veranderd. Wat hebben ze veranderd? Ze veranderen hun uiterlijk. Hoe heet dat? Dat heet je persona. Dat is alles wat je kunt veranderen. Dit is een cosmetische replica van iets dat ze nooit kunnen worden, en waarom doen ze het? Omdat er iets met hen is gebeurd, en mijn hart gaat naar hen uit.

Maar je kan de problemen die aan de basis liggen waarom ze zich identificeren met iemand die ze niet kunnen worden, niet oplossen door het geven van hormonen, of door hen te vertellen hun voornaamwoorden te veranderen. Of een operatie te ondergaan, het enige wat je gaat doen is meer schade, meer vernietiging en meer misbruik veroorzaken. Dit proces dat ze kinderen aandoen is kindermishandeling. Het is emotionele kindermishandeling, het is psychologische kindermishandeling, en het is misbruik van chirurgische en medische procedures. En het moet stoppen. Ik weet niet hoeveel tijd ik nog heb. Maar ik wil dat je samen met mij de waarheid spreekt tegen deze absolute waanzin. Het maakt me niet uit of het George Soros is, het maakt me niet uit wie het doet. Het zijn leugenaars. Ze moeten worden gestopt. Veel van onze mensen in onze kerken hebben zelfs het idee geaccepteerd dat mensen van geslacht kunnen veranderen. Dat doen ze niet. Het is nooit gebeurd. Het maakt me niet uit wie ze zijn. Ik heb het geleefd. Ze hebben mijn geslacht niet veranderd. Wat ze deden was mijn lichaam verminken. Wat ze deden was me vullen met anabole steroïden, die trouwens verslavend zijn. Dus als kinderen verslaafd raken aan deze anabole steroïden, verandert dat de manier waarop ze denken en voelen en hoe ze zich gedragen. Het zijn drugsdealers. De genderklinieken zijn drugsdealers. Ze helpen niemand. Ze vernietigen een hele generatie kinderen.

Veel van de volwassenen die contact met mij hebben opgenomen, hebben te maken met iets dat we autogynefilie noemen. Ze zijn geen transgender. Ze raken seksueel opgewonden door het dragen van dameskleding. Denk daar eens over na. Ze trekken vrouwenkleren aan en raken seksueel opgewonden, dus blijven ze het doen. Het is een seksuele opwindingsstoornis. Het is geen transgenderisme. Het is geen genderdysforie. Het betreft geen transitie. Vroeger noemden we dit travestieten. Wat is de waarheid hierachter? We hebben mensen die doodgewone, alledaagse travestieten zijn. Natuurlijk hebben we de drag queens die bijna uitsluitend homoseksueel zijn.

Maar mensen zoals ik, die zich acht jaar lang identificeerden als vrouw, ik werd als kind seksueel misbruikt. Ik werd emotioneel mishandeld. Er zijn dingen gebeurd in mijn jeugd. Die dingen worden ongunstige ervaringen uit de kindertijd genoemd. Je kunt het opzoeken. Ze worden ACE’s genoemd, ongunstige ervaringen uit de kindertijd. De dysforie is geen genderdysforie. We moeten het woord gender van dysforie halen, willen we de juiste begeleiding en therapeutische keuze bieden om deze mensen te helpen en uit de problemen te komen waarmee ze worstelen. Geloof me, dit is verschrikkelijk. Families worden verscheurd, huwelijken worden vernietigd. En kinderen worden geïndoctrineerd door openbare scholen. Haal je kinderen van openbare scholen, hun afval, alles wat ze hen op openbare scholen leren is een leugen. Het wordt allemaal gegenereerd door de LGBT, sta op en vecht. Spreek uit. Verdwijn niet achter de angst dat ze je misschien transfoob noemen. Het maakt mij niet uit of ze dat doen. Kom me halen als je wil. Ik vertel de waarheid. Jij kan het ook. Laten we stoppen met die onzin. Dank u. Walt Heyer